Нова глобална социјална мрежа

15.10.2009

Нова глобална социјална мрежа Vkontakte, подобро од Фејсбук или MySpace е отворена за регистрација на 19 јазици (англиски, руски, украински, шпански, португалски, германски, азербејџански, полски, белоруски, романски, итн.) Што ги привлекува корисници на оваа мрежа? Ова е удобен и лесен интерфејс. Ова е една огромна база на податоци на музички фајлови подигнати од страна на корисниците на социјалните мрежи. База на податоци видеа не е инфериорна во однос на големината на YouTube видео услуги. User-friendly интерфејс: вести од вашите пријатели, групи, одговори на твојот коментар. Способност да испраќа пораки до секој поделена на фотографии со пријателите, да пристапуваат кон интересни групи, објавуваат најави на состаноци и настани, да добијат покани за интересни настани, играат игри со пријатели, со поставување прашања во пријатели или корисниците на социјалните мрежи, издаваштво, комерцијална и некомерцијална пораки. Способност да се рекламирате.

Источник:

Категория
by pedro

Комментарии

Комментирование этой статьи закрытоРеклама